Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Voordelen van akoestische zitmeubelen kopen

Akoestische zitmeubelen kopen kan in verschillende situaties het overwegen waard zijn voor uw bedrijf. Mogelijk maakt u gebruik van verschillende hoekjes op de werkvloer, waarbij u wilt voorkomen dat geluid van de ene hoek naar de andere stroomt. Akoestische zitmeubelen gaan dit tegen, door het geluid gedeeltelijk te absorberen. Waar de ene hoek bedoeld is voor het voeren van gesprekken, kunnen medewerkers in een andere hoek ongestoord aan hun klussen werken. De akoestische zitmeubelen voorkomen dat mensen last van elkaar hebben en hierdoor minder productief werken. Iets wat op termijn invloed heeft op uw bedrijfsresultaten.

Mogelijkheden bij akoestische zitmeubelen kopen

Prokan is een aanbieder van dergelijke meubelen. Bij akoestische zitmeubelen kopen via onze winkel, profiteert u van een ruim aanbod aan meubels. Zo vindt u altijd kantoormeubilair, wat aansluit bij bestaande bureaus, vloerbedekking en andere meubels uit uw interieur. Naast akoestische zitmeubelen kopen, behoort ook de aanschaf van speciale wanden om geluidsoverlast tegen te gaan tot uw mogelijkheden bij Prokan. Net als de akoestische zitmeubelen, kunnen ook deze wanden geluid absorberen. De wanden wordt niet alleen tussen de verschillende delen van uw kantoor geplaatst. U kunt ze ook aan de muur of het plafond bevestigen om het geluid op te laten nemen.

Meer informatie over akoestische zitmeubelen kopen

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij akoestische zitmeubelen kopen? Of bent u benieuwd op welke manier u nog meer voor een verlaging van het geluidsniveau in uw ruimtes kan zorgen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren. Samen zoeken we uit, welke oplossing het meest geschikt is om overlast op de werkvloer bij uw bedrijf tegen te gaan.