Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Ook op gebied van kerkinrichting bieden wij u graag een zeer ruime keuze. Wij leveren kerkstoelen in vele uitvoeringen, van klassiek tot design. Hout, metaal, kunststof, gestoffeerd, lichtgewicht of een combinatie; de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

kerkstoelen

 

Koppelbaar

Om de veiligheid in uw kerk te waarborgen dienen de stoelen gekoppeld te zijn middels een goedgekeurde koppeling. Deze beveiligde koppelingen verschillen per fabrikant en vaak zelfs per stoel van uitvoering. Naast de veiligheid is het gebruiksgemak vaak een belangrijke punt van overweging.

Stapelbaar

Stapelbare stoelen zijn er in vele varianten. Handig is dat ze, naast een uitstekend zitcomfort, ook goed en hoog gestapeld kunnen worden. Zeker in grote ruimtes in de kerk, waar regelmatig gevarieerd wordt met de opstelling van de stoelen, is de stapelbaarheid een belangrijk aandachtspunt.

 

De ideale kerkstoel

Die bestaat, alleen hij is niet voor iedereen hetzelfde. Het hangt af van vele factoren. Wij kijken graag samen met u welke kerkstoel het beste past bij uw kerk, uw gebruik binnen het kerkgebouw en uw budget.

De aanschaf van een goede kerkstoel doet u met gemeentegeld en voor vele jaren. Wij adviseren u graag.