Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Akoestische meubels kunnen veel voor uw kantoor doen. In een kantoor is het vaak wat rumoerig. Er zijn medewerkers die enthousiast tikken op het toetsenbord, mensen die klikken met een pen, werknemers die vaak aan de telefoon zitten en het klinkend roeren met een lepeltje in het kopje koffie. Dit is natuurlijk een teken dat er goed geleefd wordt in het kantoor, maar het zorgt ook voor veel afleiding. Akoestische meubels kunnen de geluiden in een kantoor terugdringen. De akoestische meubels kunnen worden ingezet om verschillende werkplekken beter van elkaar te scheiden. Zo hebben de ‘tikkers’ geen last van de ‘bellers’ en andersom.

Voor akoestische meubels komt u naar Prokan

Wanneer u gebruik maakt van akoestische meubels, dan zult u merken dat er aanzienlijk meer rust heerst op kantoor. Medewerkers hebben minder last van elkaars geluiden. Hierdoor dragen de akoestische meubels bij aan het verhogen van de concentratie en dus ook aan het verhogen van de productiviteit. Heeft u interesse in de aanschaf van akoestische meubels? Dan bent u van harte welkom bij Prokan. Wij hebben niet alleen een mooi assortiment akoestische meubels, maar ook voor akoestische wandpanelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op

U bent bij Prokan aan het juiste adres voor akoestische meubels. U kunt onze collectie vrijblijvend online bekijken. Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of wilt u zich door ons laten adviseren? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 0594 – 280 100 of een mail sturen naar info@prokan.nl.