Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Giroflex 353

De bureaustoel giroflex 353 is de stoel die zich leent voor een persoonlijke touch. Met zijn innovatieve mechanisme past hij zich automatisch aan de gebruiker aan.

De ergonomisch gevormde stoelrug is verkrijgbaar met 3D-spacer fabric, stretched stoffering of klassieke stoffering. Dankzij de ideale geometrische rugvorm wordt in elke uitvoering een optimaal ondersteunend effect bereikt.

De kwaliteit van het design en het uitgebreide kleurenpalet maken de stoel tot een inrichtingselement dat past in elke omgeving. Hoge Zwitserse productiekwaliteit inbegrepen.

Het cradle-to-cradle-certificaat is een bewijs van uitstekende duurzaamheid voor de hele giroflex 353-serie.

designed by Paolo Fancelli

Giroflex 64

De giroflex 64 bureaustoel staat voor een voelbaar juiste zithouding. Deze wereldwijd miljoenen malen verkochte kantoorklassieker garandeert perfect zitcomfort.

Technische perfectie en wetenschappelijk geteste ergonomie bieden de giroflex 64 bureaustoelen optimale ondersteuning in elke zitpositie.

De individualiteit van de gebruiker komt tot uitdrukking in de ruime keuze aan zitting- en rugmaten.

Het voor het eerst bij deze stoel toegepaste tweezone-zitprofiel zorgt voor steun en behaaglijkheid.

designed by Walser Design

Giroflex 545

De giroflex 545-bureaustoel is modern, vol elan en licht. Je ziet hem bij voorkeur in klassieke en moderne werkomgevingen, maar ook thuis misstaat hij allerminst.

Zijn technische perfectie en ergonomie zorgen voor comfortabel zitten.

De bonte kleuren en het elegante lichtgrijs, fleuren elke omgeving op en brengen frisheid op de werkplek.

designed by Paolo Fancelli