Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Multifunctionals

Wilt u af van losse zwart-wit printers, kleurenprinters, faxen en scanners die her en der door uw bedrijfspand staan en die alle hun eigen verbruiksartikelen hebben? Prokan biedt u één centraal systeem, waarmee u kunt printen, scannen, kopiëren en faxen over het hele bedrijfsnetwerk. De multifunctional is de alles in één oplossing voor document- en informatiestromen. Hiermee kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren, digitaliseren en kosten inzichtelijk maken. Met als gevolg een verhoogde workflow en efficiency binnen uw bedrijf. U bespaart tijd, geld en ruimte.

U heeft keuze uit onze uitgebreide assortiment zwart-wit en kleurenmultifunctionals van de merken Toshiba en Kyocera.

Toshiba

Innovatief sinds 1875

Toshiba ontwikkelt al sinds 1875 hoogwaardige technologie om kwaliteit van leven te verhogen, volledig in harmonie met onze planeet. Toshiba Group beheert een netwerk van meer dan 740 bedrijven met ruim 125.000 collega’s. Er is focus op diverse business segmenten, zoals energie, infrastructuur, elektronica en digitale oplossingen.

Verkoop en onderhoud van hardware, uitgebreide adviesdiensten en bedrijfsapplicaties – dat is onze basis. En dankzij deze basis begrijpen we uw behoeften en helpen we u om alle documentgerelateerde problemen van uw bedrijf op te lossen. Dit doen we met een aanpak die we ‘Total Document Solutions’ noemen.

KYOCERA Document Solutions blijft meegroeien met uw bedrijf en bijdragen aan de groei ervan.