Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Comfortabele werkstoelen kopen in Marum

Klagen uw medewerkers over klachten aan hun rug of nek? Merkt u wellicht zelf op, dat het comfort van het kantoormeubilair langzaamaan vermindert? Een goed moment om nieuwe werkstoelen te kopen. Combineer deze nieuwe werkstoelen met een aantal sta-zit bureaus. Het is steeds populairder om een deel van de dag staand te werken, zeker onder mensen met een typische kantoorbaan. Werkstoelen kopen in Marum doet u bij Prokan. Wij bieden u een breed assortiment met kwalitatief hoogwaardige, duurzame producten, die uw collega’s het gewenste comfort op de werkvloer bieden.

Uw mogelijkheden bij werkstoelen kopen in Marum

Niet alleen het comfort wat een bureaustoel biedt is een belangrijke factor om rekening mee te houden. Kijk ook naar het ergonomisch ontwerp van de werkstoelen. Een ergonomisch ontwerp draagt bij aan de houding van medewerkers, waarmee het risico op rug- en nekklachten veel kleiner wordt. Overigens speelt niet alleen het ontwerp van de stoel hier een rol in; het op correcte wijze afstellen ervan is minstens zo belangrijk. Bij werkstoelen kopen in Marum heeft u keuze uit een klassieke bureaustoel, een moderne kruk en zelfs een loopband. Het stimuleert de beweging van medewerkers gedurende hun werkdag.

Advies bij werkstoelen kopen in Marum

Daar nieuwe werkstoelen kopen in Marum best een uitdaging kan zijn, wenst u mogelijk advies van Prokan. Wij hebben een jarenlange ervaring in het bieden van werkstoelen, bureaus en verschillende facilitaire producten. Deze ervaring zetten we graag in om de diverse mogelijkheden aan u voor te leggen. Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende soorten werkstoelen in ons assortiment? Welke bureaustoelen gaan relatief lang mee? Welke combinatie van werkstoelen en bureaus worden aangeraden? Neem eens contact met ons op, we helpen u graag verder.