Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Werkplekanalyse Groningen

Een goede en ergonomisch verantwoorde werkplek is de basis voor tevreden werknemers en een laag ziekteverzuim. Kantoorwerk wordt meestal zittend uitgevoerd en  dit kan leiden tot klachten en uiteindelijk uitval door ziekteverzuim. Wilt u dit voorkomen, dan kunnen wij u een werkplekanalyse Groningen aanbieden. Wij bezoeken uw bedrijf en geven u tips om de werkplek aan te passen en te verbeteren zodat u of uw medewerkers comfortabeler kunnen werken.

Werkplekanalyse levert geld op

Een goede werkplek en een gezonde werkomgeving levert u uiteindelijk geld op. Want het ziekteverzuim zal in veel gevallen lager zijn en u zult met meer plezier en vitaliteit uw werkzaamheden uitvoeren. Dat zelfde geldt natuurlijk voor uw medewerkers. Wij komen graag bij uw bedrijf langs om alle werkplekken te beoordelen en u te adviseren over mogelijke ergonomische aanpassingen die ervoor kunnen zorgen dat de werkhouding verbetert. Wij leveren uiteraard ook alle hiervoor benodigde meubilair en hulpmiddelen uit voorraad. U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken.

Wilt u meer weten over werkplekanalyse?

Wij leveren alle hulpmiddelen zoals bureaus, stoelen en andere voorzieningen om een zo comfortabel mogelijke werkplek te creëren. Heeft u vragen over onze dienstverlening of over onze producten, bel ons dan op telefoonnummer 0594 – 280 100. U kunt ook het formulier invullen om door ons te worden teruggebeld. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook, zend uw bericht aan info@prokan.nl.  Wij zullen in alle gevallen proberen uw vraag zo snel en goed mogelijk te beantwoorden.