Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Voor voordelige wandpanelen bent u aan het juiste adres bij Prokan. Wij bieden u de meest uiteenlopende soorten voordelige wandpanelen voor op uw kantoor. Onder de voordelige wandpanelen kunt u akoestische wandpanelen vinden in de meest verschillende kleuren die samen een mooi geheel vormen. Zo kunt u werken aan het dempen van geluid en een kunstwerk aan de wand. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om een eigen ontwerp op de wandpanelen te laten plaatsen. Hierdoor heeft u alle vrijheid om uw kantoor helemaal in uw eigen (huis)stijl in te richten.

Geluid dempen met voordelige wandpanelen

Onze voordelige wandpanelen zijn te verkrijgen in de meest verschillende afmetingen. Deze zijn er in eindeloos veel kleuren en kunnen voorzien worden van complete prints. Dit is natuurlijk erg leuk om een kantoor een mooiere en sfeervollere uitstraling te geven met voordelige wandpanelen. De akoestische panelen hebben echter nog een belangrijke functie. Deze dempen namelijk ook geluiden. Zij dragen bij aan een betere akoestiek in de ruimte. Dit is ideaal voor in kantoren waar men snel hinder ondervindt van de geluiden die collega’s maken. U kunt dus dubbelop profiteren van de voordelige wandpanelen.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze voordelige wandpanelen van hoge kwaliteit? Op onze website kunt u enkele voorbeelden bekijken. Neemt u gerust eens contact met ons op wanneer u nog vragen heeft. Wij zijn u graag van dienst. Bel naar 0594 – 280 100 of mail naar info@prokan.nl. Wij vertellen u ook graag meer over de mogelijkheid tot het laten maken van unieke wandpanelen met een eigen print.