Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Kies voor een Toshiba multifunctional

Maak het uzelf makkelijker op kantoor, door voor een Toshiba multifunctional te kiezen. Met dit apparaat combineert u een printer met een kopieerapparaat en scanner. Daarbij is de multifunctional klein van stuk, waardoor deze nauwelijks hoeft op te vallen in uw interieur. Prokan helpt u graag bij de aankoop van een Toshiba multifunctional. Naast dit apparaat van Toshiba, bieden we de multifunctional ook aan van diverse andere merken. Door de opties aan u voor te leggen, helpen we u tot een weloverwogen keuze te komen passend bij de behoeftes van uw personeel.

Voordelen van een multifunctional

Met een Toshiba multifunctional voorkomt u dat er meerdere losse apparaten naast elkaar gebruikt moeten worden. Iets wat veel ruimte in beslag zou nemen. Daarbij zijn de modellen van Toshiba uitgevoerd met een speciale, uiterst veilige harde schijf. Bestanden op deze harde schijf kunnen versleuteld worden opgeslagen. De kans dat bestanden door onbevoegden worden ingezien is zodoende zeer klein. Heeft u al een beeld van de wensen waaraan de Toshiba multifunctional moet voldoen? We adviseren u graag over de verschillen tussen de diverse modellen van Toshiba en andere aanbieders.

Toshiba multifunctional aanschaffen bij Prokan

Door de verschillende opties aan u voor te leggen, maken we het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen. Zodra u een keuze gemaakt heeft, helpen we u graag bij de aanschaf van de Toshiba multifunctional. We leveren deze bij u op kantoor af, zodat u deze al op korte termijn kunt gebruiken. Naast een Toshiba multifunctional biedt Prokan u ook verschillende andere apparaten en meubels voor op kantoor.