Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Steeds meer bedrijven bieden hun medewerkers een sta zit werkplek

Heeft u al eens overwogen om uw werknemers een sta zit werkplek aan te bieden? Zeker binnen kantoorpanden is het voor medewerkers belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan hun werkhouding. Zij zullen een groot gedeelte van de dag zittend doorbrengen, waardoor een goede afstelling van het bureau en de bureaustoel cruciaal is. Ook als werkgever speelt u hierin een rol. U wilt medewerkers de mogelijkheid bieden om onder andere rug- en nekklachten te voorkomen. Het aanbieden van een sta zit werkplek kan hierbij een optie zijn.

Voordelen van een sta zit werkplek

Een sta zit werkplek biedt medewerkers verschillende voordelen. Ten opzichte van een regulier bureau biedt een sta zit werkplek enkel extra’s. Een medewerker kan immers nog steeds achter het bureau zitten. Afhankelijk van het model sta zit werkplek wat u bestelt, kan een werknemer het bureau handmatig of met een druk op de knop laten verhogen. Ideaal, wanneer een medewerker af en toe een half uur tot een uur staand wil werken. Ziet u een medewerker krom achter het bureau staan? Spreek hem of haar aan! Het voorkomt dat medewerkers thuis komen te zitten met lichamelijke klachten.

Sta zit werkplek bestellen via Prokan

Prokan biedt u verschillende mogelijkheden, wanneer u voor een sta zit werkplek kiest. Wij adviseren u vooraf graag persoonlijk over uw opties. Samen zoeken we op basis van uw wensen naar een sta zit werkplek die hier het beste op aansluit. Hierbij kijken we niet alleen naar de functionaliteit van het bureau, maar bijvoorbeeld ook naar de stijl hiervan. De werkplek moet aansluiten bij de rest van het interieur in uw bedrijfspand. Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen.