Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Gestart in 1998 in Roden en heeft inmiddels drie vestigingen (Leek, Roden en Groningen). Bedrijven waarin gedrevenheid van medewerkers en persoonlijk contact de boventoon voeren. De adviseurs zitten niet alleen achter hun bureau, maar komen ook graag bij u op bezoek. En dat is een duidelijk andere benadering in de huidige tijd van internet en inloopwinkels.

Adviseren en informeren is de basis bij Prokan. Vernieuwing en verbetering is de dagelijkse drijfveer. Natuurlijk is de prijsstelling van groot belang, maar die zijn door het internet zo transparant geworden, dat dát niet meer de keuze bepaalt. Dat wij een totaalconcept leveren, ontzorgen en continu zoeken naar manieren om kantoren beter te laten functioneren, dat is van veel groter belang. Dát is wat veel klanten doet kiezen voor Prokan.

Zelf eens ervaren hoe het werkt bij Prokan? Neem vandaag nog contact met ons op.

Prokan Bezorgservice

Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Niet alleen voor en tijdens de verkoop, maar ook na de aanschaf. Daarom hebben we een eigen bezorgservice in de regio. Zeer gemotiveerde medewerkers die net dat extra stapje voor u doen: – geen pakketservice die het op uw balie legt, maar levering op de plaats die u wenst. – uw bestelling wordt met zorg en aandacht behandeld. – geen ingewikkelde retourprocedures, in overleg kan er snel geschakeld worden. – en …. heeft u vragen, stel ze gerust. Ze hebben kennis van zaken!

Productkennis

Onze missie : informatie ! Productontwikkelingen volgen wij op de voet, zodat we onze relaties kunnen voorzien van de juiste informatie. Informatie op basis waarvan onze relaties de juiste keuze kunnen maken voor een product. Onze medewerkers volgen regelmatig trainingen en opleidingen, zodat zij de ins en outs kennen van de producten en mogelijkheden. Kennis is macht, maar wij gaan een stapje verder : kennis delen is machtig mooi!

Technische dienst

De technische dienst van Prokan werkt met de volgende zekerheden:

  1. Snelle ondersteuning. Medewerkers van Prokan verlenen technische service op het gebied van meubilair, (bureau)stoelen en technische apparatuur zoals faxen, printers en copiers.
  2. Professionele ondersteuning. Onze medewerkers worden regelmatig door onze leveranciers getraind op de laatste ontwikkelingen binnen het leveringspakket. Indien zaken te complex worden, zullen wij de hulp inroepen van professionals. Zo is er bijvoorbeeld eens per week een professionele technicus aanwezig, die in staat is vrijwel alle merken faxen, pinters en copiers te repareren. U brengt en haalt uw machine, waardoor de voorrijkosten verdeelt worden over alle machines die die dag worden gerepareerd. Natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat er binnen 8 kantooruren een professionele technicus bij uw bedrijf of organisatie komt.
  3. Persoonlijk contact. Bij ons bent u geen nummer, maar een persoon. Iemand waarvoor wij graag een oplossing bieden, zodat u weer door kunt gaan met uw dagelijkse business.

Bij de grotere afdruksystemen die wij verkopen, wordt meestal een onderhoudscontract afgesloten, zodat u altijd binnen een afzienbare tijd de specialist van de fabrikant/importeur kunt verwachten bij een technisch mankement. In de communicatie met uw service leverancier zijn wij desgewenst graag uw intermediair.

Ons team

Prokan bestaat uit een gemotiveerd en enthousiast team van 18 medewerkers die naast een gedegen vakkennis, ook beschikken over een gezonde dosis klantvriendelijkheid. Dit gecombineerd met een vleugje noordelijke nuchterheid, maakt dat u met een goed gevoel zaken met ons zult doen.

PostNL

In alle Prokan vestigingen is een PostNL Business Point aanwezig.

U bent bij ons van harte welkom voor al uw postzaken.

PostNL_Business_Point_Logo

Voor al uw postzaken

Ook voor onderstaande PostNL zaken bent u bij ons aan het juiste adres: