Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Projectinrichting in Groningen voor bedrijfspanden

De inrichting van een kantoorruimte heeft een grote invloed op de productiviteit van medewerkers. Zorg er bijvoorbeeld voor, dat de overlast die medewerkers van elkaar hebben tot een minimum beperkt wordt. Deel een kantoorruimte zo in, dat de concentratiewerkplekken ver van de praatkamers verwijderd zijn. Ook het gebruik van speciale geluidsisolerende panelen kan helpen om overlast op de werkvloer te voorkomen. Prokan is uw specialist op het gebied van projectinrichting in Groningen. Laten we samen een inventarisatie maken van uw wensen en de beschikbare ruimte. Op basis daarvan helpen we u tot een functioneel ontwerp te komen voor de indeling van uw kantoor.

Aandachtspunten bij een projectinrichting in Groningen

Bij projectinrichting in Groningen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Zo wilt u voorkomen dat het interieur in uw kantoor een samenraapsel wordt van verschillende stijlen. Het liefst laat u de kleuren van het interieur aansluiten bij de kleuren in uw huisstijl. Daarbij moet een kantoor over verschillende ruimtes beschikken. Medewerkers moeten zich op plekken kunnen concentreren. Er moeten plekken zijn om te overleggen met collega’s. Ook niet onbelangrijk zijn de plekken waar medewerkers ontspanning vinden. Denk aan de kantine of een plek waar tafelvoetbal en tafeltennis gespeeld kan worden.

Advies bij projectinrichting in Groningen in uw kantoor

Wilt u de inrichting van uw kantoor opnieuw indelen, of verhuist u binnenkort naar een ander pand? Schakel de hulp van Prokan in bij een projectinrichting in Groningen. Wij kunnen u een goed beeld geven van de mogelijkheden die u tegenwoordig heeft. Hierbij houden we niet alleen rekening met uw wensen, maar adviseren we ook over ergonoom werken, geluidsarme zones en bijvoorbeeld groen op de werkvloer. Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u hier meer over wilt weten.