Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Specialist op het gebied van projectinrichting in Drenthe

Wilt u het interieur van uw kantoorruimte laten vernieuwen? Prokan helpt u graag bij een projectinrichting in Drenthe. Samen maken we een inventarisatie van uw wensen. Hierbij kijken we niet alleen naar uw persoonlijke voorkeuren, maar ook naar die van uw medewerkers. Op basis van de beschikbare ruimte in uw kantoorpand, zoeken we vervolgens naar de beste samenstelling van uw interieur. Kiest u voor vaste werkplekken, of geeft u de voorkeur aan flexwerken? Wilt u een of meerdere vergaderruimtes in uw pand laten opnemen? Vindt u het prettig om stiltehoeken te creëren, afgewisseld met plekken waar medewerkers kunnen ontspannen? Wij helpen u graag verder.

Aanpak bij projectinrichting in Drenthe

Nadat een eerste ontwerp voor uw bedrijfsinrichting ontwikkeld is, leggen we deze aan u voor. Bent u tevreden over de keuze voor bepaalde meubels? In dat geval zorgen we dat deze door onze betrouwbare en gerenommeerde leveranciers aan u geleverd worden. De meubels die door Prokan worden aangeboden zijn niet alleen van een hoge kwaliteit. Ze zijn ook bijzonder comfortabel. Wel zo prettig, als uw medewerkers hier een lange dag op door moeten kunnen brengen. Kiest u voor een regulier bureau, of wilt u dat medewerkers ook staand achter het bureau kunnen werken?

Projectinrichting in Drenthe uit laten voeren

Kies voor een vernieuwing van uw kantoormeubilair, door Prokan in te schakelen voor uw projectinrichting in Drenthe. Samen zorgen we dat uw kantoorinrichting aansluit bij de wensen van uw medewerkers. Het bevordert niet alleen hun werkplezier, maar ook hun productiviteit! Benieuwd naar opdrachten die wij eerder hebben uitgevoerd? We laten u graag wat foto’s zien.