Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Verlaag kosten en win ruimte

U heeft iedere vierkante meter nodig voor uw activiteiten. Traditionele opbergsystemen nemen vele waardevolle vierkante meters in beslag – tijd dus om het concept van Spacefulness in uw kantoor te introduceren. Dit unieke ruimtebesparende concept heeft slechts één toegangspad nodig, waardoor u over 50% meer ruimte beschikt ten opzichte van traditionele opbergsystemen. En aangezien minder vierkante meters ook betekent dat u kosten bespaart op het gebied van verlichting, schoonmaak en beveiliging, biedt deze vorm van kantoorinnovatie u ook een duurzaam voordeel.

bruynzeel kast

In samenwerking met Bruynzeel bieden wij een nieuwe kijk op de vorm en functie van kantoren door het creëren van een multifunctionele en ruimtebesparende unit. Alle opslag in uw kantoor zoals persoonlijke bezittingen in kluisjes, garderobe, kantoorbenodigdheden, boeken, tijdschriften en het archief zijn geïntegreerd in één unit.

Door extra functies zoals een koffiehoek, een werkplek of een presentatieplek toe te voegen wordt de unit een centraal punt in het kantoor en een belangrijke plaats waar mensen elkaar ontmoeten.

Multifunctionele kantoortoepassingen

De multifunctionele kantoorunits zijn verkrijgbaar in verschillende toepassingen. De traditionele archiefrekken kunnen worden afgewisseld met bijvoorbeeld kluisjes, een garderobe, laden of zelfs een keuken. Aan de buitenkant van de unit is ruimte voor een werkplek of een koffiehoek. Hieronder staat een aantal mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen voor uw kantoor? Wij werken uw idee graag uit tot een bruikbare oplossing.

 

Kostenbesparing

Behalve een plek waar interactie vanzelfsprekend is, wordt ook een hoge maten van kostenefficiëntie gerealiseerd. Terwijl traditionele opslagoplossingen kostbare vierkante meters opslokken, zijn de multifunctionele units voorzien van een uniek ruimtebesparend opslagconcept. Doordat er slechts één gangpad nodig is wint u 50% extra kantoorruimte in vergelijking met traditionele opslagoplossingen. De vrijgekomen ruimte kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. De vloercapaciteit wordt optimaal benut, terwijl een kantoor wordt gecreëerd dat aantrekkelijk en inspirerend is.

Het nieuwe werken

Alsmaar meer kantoren veranderen in open kantoortuinen met flex-werkplekken. Dit heeft een aantal praktische consequenties waarin de multifunctionele unit van Bruynzeel kan voorzien.

Elke werkdag kan een medewerker zelf een werkplek kiezen. De werkplek wordt hierdoor elke dag door andere medewerkers bezet. Hierdoor verliest de traditionele roldeurkast die bij een werkplek staat zijn functie. Het is goed mogelijk dat de eigenaar van de documenten in de kast vandaag heeft besloten een werkplek te kiezen aan de andere kant van de kantoortuin. Dit werkt inefficiënt. Door de multifunctionele unit midden in het kantoor te plaatsen, heeft iedereen snel en eenvoudig toegang tot zijn eigen documenten.

Clean desk policy wint snel aan populariteit. Dit betekent dat een bureau of werkplek aan het einde van de dag helemaal leeg wordt gemaakt en alle documenten en eigendommen worden opgeborgen. In de multifunctionele unit kunnen medewerkers gebruik maken van de stellingrekken, legbladen of hangmappen. De ingebouwde lockers zijn een veilige opbergplek voor persoonlijke eigendommen.

Design

Opslagoplossingen voor een modern kantoor passen naadloos in het geheel zodat ze onderdeel uitmaken van de ruimte. Hierdoor ontstaat een rustige en ontspannen werkplek. Het uiterlijk van de multifunctionele unit wordt geleverd in elke gewenste RAL-kleur. Ook kan het exterieur van het meubel worden voorzien van hout, glas, een fotoprint of akoestisch materiaal voor een rustige werkomgeving.

Functionaliteit, bediening en veiligheid

Met de aanraking van een vinger, verplaatst u een archief, garderobe en een boekenkast.

Verplaatsen

De unit in uw kantoor wordt voorzien van een handwiel of een touchscreen bedieningspaneel. In beide gevallen kost het amper moeite om snel, eenvoudig en veilig toegang te krijgen tot het gewenste gangpad. Het bedieningspaneel kan worden voorzien van een toegangsbeveiliging middels pincode of RFID-tags. Via een computer met netwerktoegang of een USB aansluiting past u de toegang eenvoudig aan. Ook is het mogelijk zo het hele systeem in een keer te vergrendelen voor alle gebruikers.

Vergrendelen

Om de inhoud van uw kantoor unit te beveiligen kunt u de unit vergrendelen door middel van een ingebouwd slot (Euro Lock) in de laatste verschuifbare kast. Voor dit slot ontvingen GBO-Design en Bruynzeel in 2012 een GIO-Award. Daarnaast kunt u de Compactus Dynamic Pro XT afsluiten op afstand via een computer in het netwerk of door een tijdslot.

Veiligheid (Dynamic/Dynamic Pro)

Veiligheid gaat voor alles. Om de inhoud van de kasten te beschermen starten en remmen de kasten zonder plotselinge trillingen of wisselingen van snelheid. In de gangpaden detecteren fotocellen eventuele achtergebleven goederen. Mocht er desondanks iets in de gangpaden liggen dan stopt de kast automatisch bij tegendruk.

Technische informatie

Vloer

De aluminium profielrails kunnen worden aangebracht:

•in een betonnen vloer

•in een verhoogde vloer met aluminium oprijdplint voor eenvoudige toegang

•in een computervloer

Afmetingen

•Lengte verrijdbare wagen: maximaal 6 meter

•Hoogte draagwanden: 1194 tot 2874 mm in stappen van 40 mm

•Diepte legborden: 194 tot 792 mm

Voor grotere afmetingen kunt u gebruik maken van onze XTR productlijn.

Draagvermogen

•Maximale belasting per verrijdbare wagen: 2,5 ton

•Maximaal verplaatsbaar blokgewicht: 30 ton

Voor meer draagvermogen kunt u gebruik maken van onze XTR productlijn.

 

Bestaand of nieuwbouw kantoor

De multifunctionele unit kan in zowel in een bestaand als nieuwbouwkantoor worden ingebouwd. Bij nieuwbouw adviseren wij u de aluminium profielrails in de nieuw betonvloer te verzinken als deze wordt gestort. Bij een bestaande bouw wordt gebruik gemaakt van een opbouwvloer. Deze vloer kan worden afgewerkt met laminaat of monoform.

Prokan adviseert u graag

Bruynzeel is al meer dan zestig jaar internationaal specialist in innovatieve opslagoplossingen. Ze delen hun jarenlange ervaring graag met u. Zo haalt u het maximale uit uw project. Voor een optimaal resultaat is Bruynzeel zo vroeg mogelijk in het project betrokken. Neem gerust contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak. Prokan en Bruynzeel schuiven graag bij u aan.