Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen….

groene boek milieu595x350

Vele roepen het al jaren, maar doen ze het ook? Wij nemen MVO zeer serieus. Niet alleen voor onze eigen organisatie, maar ook voor onze relaties. We komen graag met voorbeelden en initiatieven waar relaties (indien ze dit willen) hun voordeel mee kunnen doen.
Het Groene Boek Bewustzijn over het milieu krijgt een steeds belangrijkere plaats in onze maatschappij. In het Groene Boek, de groene catalogus van Quantore, zijn meer dan 2.500 producten met een milieuvriendelijke of duurzame claim opgenomen. Het Groene Boek telt bijna 200 pagina’s en is onderverdeeld in diverse hoofdstukken:

♦  Computersupplies
♦  Printersupplies
♦  Kantoormachines
♦  Presenteren
♦  Papierwaren
♦  Kantoorartikelen
♦  Opbergmiddelen
♦  Schrijf- en tekenartikelen
♦  Facilitaire producten


Fastprint ECO, hagelwit ecolutionair papier!
Fastprint Eco, een co-productie met afvalverwerker SITA, is een ecolutionair papier. Het is duurzaam – 100% gerecycled en 100% CO2 neutraal geproduceerd -, en het is papier van een zeer hoge kwaliteit. Met een hoge witheid, zonder optische witmakers. De duurzaamheid wordt gegarandeerd door het keurmerk Blauwe Engel en PEFC. Garanties voor een duurzame keuze! En met een uitstekende runnability, zodat uw printer naast kleine ook (zeer) grote printopdrachten kan verwerken. Kortom; Fastprint ECO is zowel Ecologisch als Revolutionair. Ecolutionair noemen wij dat!

eco_medium

♦  100% gerecycled
♦  100% CO2-neutraal
♦  Chloorvrije productieproces
♦  Geen toevoeging van optische witmakers
♦  Hoge witheid vergeleken met ander gerecycled papier
♦  Hoge kwaliteit/runnability
♦  Het papier heeft het Blaue Engel logo voor duurzaamheid
♦  Het papier heeft PEFC-logo voor paper from responsible sources

Wilt u een sample pack van Fastprint ECO ontvangen? Vul dan dit aanvraagformulier in en vermeld bij het veld soort de code PROKAN -ECO.

Kopje koffie?
Bent u bezig met duurzaam ondernemen? Denk bij het verduurzamen van uw bedrijfsprocessen ook aan een terugkomend proces bij ieder bedrijf: het koffie drinken! Dit kost dagelijks grote hoeveelheden wegwerpbekers. Of afwasmiddel en water. Dat kan ook anders.

In samenwerking met BioLogical Solutions heeft SITA cup2paper ontwikkeld: de duurzaamste wegwerpbeker. Kartonnen bekers voorzien van een milieuvriendelijke coating, waardoor ze na gebruik met de bijbehorende inzameldisplay in de oudpapierstroom van SITA gerecycled kunnen worden. Met het unieke totaalconcept is grote milieuwinst een kleine moeite.


Koffie? Gebruik je kop en spaar het milieu!

Toshiba Eco/MFP : bespaar 80% op uw papierverbruik. De e-STUDIO306LP, kortweg Eco-MFP, is een multifunctioneel systeem met volledige functionaliteit en uitgerust met de geavanceerde Toshiba technologie. De e-STUDIO306LP is uniek door het gebruik van speciaal uitwisbare blauwe toner. Dit betekent dat het papier tot gemiddeld vijf keer kan worden hergebruikt.

Ervaar de geavanceerde functionaliteit van het systeem; printen, scannen, kopiëren en faxen met hoge afdrukkwaliteit.

De e-STUDIO306LP integreert eenvoudig in bestaande netwerken en biedt een reeks van optionele oplossingen om de efficiency van uw documentwerkprocessen te verhogen.

 

PIC-e-ST306LP-RD30Eco-MFP

toner_return_programma_-cps-68645-Image_cpsimage