Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Multifunctionals kopen voor op de werkvloer

Zoals de naam van dit apparaat wellicht al doet vermoeden, is een multifunctional een systeem dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Gebruik dit apparaat bijvoorbeeld om binnen een korte tijd een groot aantal printjes te kunnen maken. Ook voor het scannen van een stapel documenten komt de multifunctional van pas. Wilt u regelmatig documenten kopiëren? Ook in dat geval biedt de multifunctional de uitkomst voor u. Het ideale apparaat voor op de werkvloer! Een multifunctional kopen is vaak lastiger dan op voorhand gedacht wordt. We helpen u graag op weg.

Advies bij een multifunctional kopen

Bij een multifunctional kopen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Wat is bijvoorbeeld een geschikt formaat voor de multifunctional bij u op kantoor? Over welke functies moet dit apparaat beschikken om te kunnen voldoen aan de behoeftes van uw medewerkers? Met welke snelheid worden de printjes gemaakt door het apparaat? Enzovoorts. Prokan is uw specialist op het gebied van meubilair voor kantoorpanden. Wij vertellen u graag meer over uw mogelijkheden, wanneer u de aankoop van een multifunctional overweegt. Ook voor andere apparaten die u op de werkvloer gebruikt, kunt u bij ons terecht.

Multifunctionals kopen van hoge kwaliteit

Een multifunctional kopen doet u met het idee, dit apparaat de komende vijf tot tien jaar te kunnen gebruiken. Mogelijk is de techniek na die periode dermate verbeterd, dat u overweegt het apparaat te vernieuwen. Prokan levert u apparaten van gerenommeerde merken. Zo bent u ervan verzekerd, dat u en het personeel van uw bedrijf hier de komende tijd veel plezier van zullen hebben.