Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Organisaties staan voor de opgave om met minder mensen meer werk te verzetten. Veelal in minder tijd en met minder budget. De kunst is dan om een partner te vinden die u de middelen aanreikt om – ondanks die beperkingen – kansen te creëren.

Als één van de grootste leveranciers van print- en documentoplossingen ter wereld denkt Toshiba in uitdagingen. Al meer dan 135 jaar realiseren wij hoogwaardige oplossingen en systemen om bedrijven te laten excelleren. Daardoor beschikken we over kennis op elk terrein van documentverwerking, van printers en copiers tot service, onderhoud en software. Zo kunnen we u altijd een optimaal dienstenpakket leveren.

Tegenwoordig kijken bedrijven naar het verbeteren van papierintensieve business processen, het direct scannen naar bedrijfsapplicaties, printbeheer en documentbeveiliging. Wij begrijpen deze zakelijke uitdagingen en de dagelijkse problemen waarmee organisaties te maken hebben. Wij spelen in op deze strategische behoeften en leveren oplossingen van document management tot een totale beveiligingsaanpak.

Toshiba biedt oplossingen voor de behoeften van vandaag en anticipeert op de behoeften van morgen. Toshiba faciliteert gemak, efficiency, betrouwbaarheid en winstgevendheid.

 

6550c Eco-MFP toshiba_logo