Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Waar kunt u het beste een multifunctional kopen?

Uiteraard bij Prokan. Wij zijn een grootleverancier voor kantoorartikelen, meubilair en aanvullende benodigdheden. Bent u op zoek naar een apparaat dat verschillende functies combineert, zodat apparte machines, onderdelen en benodigdheden tot het verleden behoren, dan kunt u bij ons een multifunctional kopen. Met dit apparaat kunt namelijk printen, scannen, kopiëren en faxen en vormt de ideale oplossing voor al uw document- en informatiestromen. In ons assortiment biedt Prokan een uitgebreid assortiment aan zwart-wit en kleuren multifunctionals van de merken Toshiba en Kyocera.

Bij Prokan vindt u een multifunctional

Door een multifunctional bij Prokan te kopen kunt u met één apparaat al uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Uw medewerkers krijgen zo op de werkvloer meer gedaan en dit draagt bij aan een optimale efficiency binnen de bedrijfsvoering. Op de lange termijn bespaart een dergelijke investering u enkel tijd en geld. U bent evenmin afhankelijk van tal van aparte apparaten die het werk voor u doen, want alles is centraal samengebracht in een enkel systeem. U weet waar u aan toe bent en dit scheelt veel ongenoegen. Ga daarom vandaag nog over op een multifunctional kopen.

Informeer naar uw multifunctional

Wilt u graag meer weten over de multifunctional, neem dan gelijk contact op met Prokan. We kunnen u van alle informatie en adviezen voorzien en ongetwijfeld overtuigen van het gemak dat u met dit systeem in huis haalt. U kunt ons bereiken op 0594-280100 of via info@prokan.nl. We leveren uiteraard door heel Nederland, dus u kunt altijd bij ons terecht.