Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Lounge banken

Wilt u lounge banken voor op kantoor, bijvoorbeeld voor in uw wachtruimte voor bezoekers of in de ontspanningsruimte voor personeel? U kunt een keuze maken uit de mooie lounge banken van Prokan. Wij bieden u een veelzijdig assortiment producten voor op kantoor. Binnen ons assortiment kunt u ook enkele moderne lounge banken vinden. Steeds meer bedrijven kiezen voor een lounge set. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de mooie uitstraling, de hoge kwaliteit en de goede ruimte die de sets bieden. Deze banken kunnen iedere zakelijke ruimte meer sfeer brengen, zowel voor personeel als voor bezoekers.

Lounge banken voor op kantoor

Lounge banken kunnen een uitstekende aanvulling voor op kantoor zijn. Grote bedrijven met een ruime ontvangsthal kiezen graag voor het sfeervoller maken van deze ruimte met lounge banken. Deze banken zijn modern en kennen een ontspannen en toch professionele uitstraling. Vanzelfsprekend vindt u bij ons hoogwaardige lounge banken waar u gegarandeerd jarenlang gebruik van kunt maken. Ook bij intensief gebruik kennen deze lounge banken een lange levensduur.

Neem contact op

U kunt bij ons de meest uiteenlopende producten en meubelstukken voor op kantoor vinden. Ook de lounge banken zijn bij ons vertegenwoordigd. Wilt u meer weten of wenst u advies? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar 0594 – 280 100 of een mail sturen naar info@prokan.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u in ons assortiment aantreft. U kunt uiteraard ook via onze website kennismaken met ons ruime aanbod.