Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Kleuren multifunctionals

Misschien staat uw bureau er nog wel helemaal vol mee. Apparaten als een scanner, printer of zelfs een fax. Niet alleen nemen ze veel ruimte in beslag, het is ook niet kostenefficiënt om veel verschillende machines te gebruiken, die allemaal hun eigen verbruikskosten hebben. Veel bedrijven maken daarom tegenwoordig gebruik van zogenaamde multifunctionals. Zoals de naam het al zegt zijn dit multifunctionele apparaten met diverse functies ineen. Hierdoor bespaart u ruimte en onderhoudskosten.

Waar u op moet letten bij een kleuren multifunctional

Multifunctiuals zijn er uiteraard in diverse soorten en maten. Afhankelijk van de eisen die u hanteert variëren ze in prijs tussen de 595 en 2695 euro. Welke voor u het beste is ligt aan diverse factoren. Ten eerste is het gebruik erg belangrijk. Wordt er op kantoor veel geprint in kleur, dan is een kleuren multifunctional zonder meer het beste. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteitseisen die u heeft voor het kopiëren en scannen. Een duurdere machine kan meer tegelijkertijd, doet dit sneller en gaat langer mee.

De voordelen van Prokan

Bij Prokan kunt u natuurlijk altijd terecht in één van onze winkels. We hebben vestigingen in Leek, Groningen en Roden. Daarnaast kunt u veel van onze producten ook online vinden. Heeft u een vraag, aarzel dan niet en bel ons via 0594 280100. Daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen voor een terugbelafspraak. Bij Prokan kunt u naast het direct aanschaffen van de multifunctionals er ook voor kiezen om ze voor een langere tijd te leasen. Dit kan al vanaf 9,95 euro per maand.