Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Isolatiewanden voor uw kantoor kopen bij Prokan

Voor medewerkers van uw organisatie is er niets vervelender dan geluidsoverlast op de werkvloer. Een paar pratende collega’s kunnen al dermate veel geluid produceren, dat geconcentreerd werken onmogelijk wordt. Dit heeft niet alleen invloed op de productiviteit van medewerkers, maar ook op de sfeer binnen uw pand. Irritaties zijn immers nooit prettig! Isolatiewanden voor uw kantoor kopen kan u helpen bij het verminderen van geluidsoverlast op de werkvloer. Deze wanden absorberen het geluid, waardoor collega’s veel minder last zullen hebben van pratende werknemers. Heeft u isolatiewanden voor op kantoor kopen al eens overwogen?

Mogelijkheden bij isolatiewanden voor kantoor kopen

Isolatiewanden voor kantoor kopen betekent dat u verschillende mogelijkheden heeft. U kunt voor fysieke wanden kiezen, die u bijvoorbeeld tussen de hoeken van uw kantoorpand plaatst. Op deze manier wordt niet alleen het geluid geabsorbeerd, maar maakt u de ruimtes ook knusser. In het bijzonder wanneer u de wanden bijvoorbeeld combineert met verschillende kamerplanten. Naast deze isolatiewanden, zou u ook voor panelen aan de muur of het plafond kunnen kiezen. Deze panelen vrolijken de kale wand op en zorgen tegelijkertijd voor de absorptie van het geluid. Het is afhankelijk van de bestaande akoestiek in uw pand, hoeveel van deze panelen of isolatiewanden u nodig heeft.

Advies over isolatiewanden voor kantoor kopen

Overweegt u isolatiewanden voor uw kantoor te kopen? Prokan voorziet u graag van persoonlijk advies. Wij bieden isolatiewanden al een lange tijd aan, waardoor wij een goed beeld hebben van het aantal wanden wat u voor uw pand nodig heeft. De isolatiewanden worden door Prokan in verschillende modellen en kleuren aangeboden. Zo kunt u deze laten aansluiten op de huisstijl van uw organisatie. Voor welke kleur isolatiewanden in uw kantoor kiest u?