Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Interstuhl bureaustoel

Een Interstuhl bureaustoel is altijd een goede keuze. Deze bureaustoelen bieden een goede ondersteuning en zorgen ervoor dat u als vanzelf een gezonde werkhouding aanneemt. Mensen die op kantoor werken, en lange perioden achter elkaar zitten, hebben een goede bureaustoel nodig. Een Interstuhl bureaustoel is dan een goede optie. Het is namelijk zo dat deze stoelen zijn ontworpen om klachten door zittend werk te voorkomen. Deze stoelen stimuleren u om niet vast te gaan zitten in een slechte houding, maar moedigen u juist aan een gezonde houding aan te nemen en in beweging te blijven.

Kies voor een Interstuhl bureaustoel

Zittend werken is nu eenmaal niet zo gezond. Er wordt zelfs wel eens geroepen dat zittend werken het ‘nieuwe roken’ is. Geen fijne uitspraak, maar wel waar. Helaas is het zo dat kantoorwerk over het algemeen zittend moet worden uitgevoerd. Wanneer u dan toch zittend werk doet, dan kunt u maar beter zorgen voor een bureaustoel die klachten door het zittend werken tegengaat. Dit is precies wat de Interstuhl bureaustoel doet. Wanneer u kiest voor een Interstuhl bureaustoel, dan weet u zeker dat u het zittend werk uitvoert op een stoel die is ontworpen om u gezond te houden. Vanzelfsprekend kunt u meerdere varianten van de Interstuhl bureaustoel in ons assortiment vinden.

Neem contact op

Heeft u interesse in een Interstuhl bureaustoel? Bekijk dan online onze modellen. Heeft u nog vragen? U kunt dan bellen naar 0594 – 280 100 of een mail sturen naar info@prokan.nl. Wij zijn er om u te informeren en te adviseren wanneer u dit wenst.