Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Hulp bij een Giroflex bureaustoel kopen

Niet alleen wilt u zelf verzekerd zijn van een comfortabele bureaustoel. Ook uw personeel moet de beschikking hebben over een bureaustoel die comfort en stevigheid biedt. Het voorkomt dat medewerkers al snel onderuitgezakt achter het bureau zitten, of dat zij te maken krijgen met rug- en nekklachten. Iets wat het ziekteverzuim binnen uw bedrijf bepaald niet ten goede komt. Een van de opties die u heeft is een Giroflex bureaustoel kopen. Prokan helpt u hier graag bij! Laat u vooraf adviseren, wanneer u een Giroflex bureaustoel kopen overweegt.

Giroflex bureaustoel kopen biedt voordelen

Een Giroflex bureaustoel kopen via Prokan levert u verschillende voordelen op. De stoelen zijn ergonomisch vormgegeven, wat lichamelijke klachten onder uw personeel voorkomt. Zoals eerder al genoemd werd, is het bijzonder vervelend wanneer een grote groep medewerkers te maken heeft met rug- en nekklachten door een slechte bureaustoel. Daarbij zijn de Giroflex bureaustoelen van een dermate hoge kwaliteit, dat u hier een lange tijd plezier van zal hebben. Het voorkomt dat het meubilair op kantoor al na een paar jaar vernieuwd moet worden. Een flinke desinvestering in uw pand! Het is verstandig om een Giroflex bureaustoel kopen te combineren met de aankoop van een bijpassend bureau.

Advies van Prokan

Het kan best lastig zijn om de juiste bureaustoel te selecteren voor uw personeel. Prokan adviseert u graag! Een Giroflex bureaustoel kopen begint voor ons met een inventarisatie van uw wensen en die van uw personeel. De focus ligt hierbij voornamelijk op de ondersteuning die een medewerker wenst. Wil iemand een stevige rugleuning? Zijn comfortabele armleuningen belangrijk? Enzovoorts. Naast een Giroflex bureaustoel kopen is ook de aankoop van bureaustoelen van andere merken een optie die u bij ons heeft. We bieden u een breed assortiment.