Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Ergonomische hulpmiddelen

Wanneer u op een kantoor werkt maakt u daarbij soms gebruik van ergonomische hulpmiddelen. Dit kan het werkcomfort aanzienlijk verbeteren. Zo zijn er ergonomische muizen die pijn in uw pols- en handgewrichten voorkomen als u dagelijks vaak gebruik maakt van  de muis. Daarnaast kunt u bij voorbeeld gebruik maken van een laptopstandaard zodat u comfortabeler werkt bij het typen en werken op uw laptop. Los van de ergonomische hulpmiddelen die wij kunnen leveren raden wij u altijd aan om gedurende de werkdag om de paar uur een korte pauze te nemen om uw ogen en handen tot rust te laten komen.

De ergonomische hulpmiddelen zorgen ervoor dat u het werken langer volhoudt

Wanneer u een fulltime kantoorbaan heeft dan zult u merken dat aan het einde van de dag bepaalde spieren overbelast kunnen zijn en dat u last heeft van uw rug of uw schouders. U voorkomt dit door tijdens het werk korte rustpauzes in te lassen en door gebruik te maken van ergonomische hulpmiddelen die u het werken een stukje aangenamer kunnen maken. Zo houdt u het waarschijnlijk langer vol en dit vergroot ook uw werkplezier. Het is dus voor u en uw medewerkers zeker aan te raden of bepaalde ergonomische hulpmiddelen wellicht uitkomst kunnen bieden.

Wij geven graag meer informatie over ergonomie en onze producten

Heeft u interesse in ons assortiment ergonomische hulpmiddelen? Dan geven wij u indien gewenst graag meer informatie. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0594 – 280 100. Daarnaast kunt u uiteraard al uw vragen ook per e-mail stellen, ons mailadres is info@prokan.nl.