Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Ergonomisch werken behoort tot de trends van dit moment! Steeds meer werkgevers besteden aandacht aan de werkhouding van hun medewerkers. Wanneer medewerkers een verkeerde houding aannemen tijdens de werkdag, zullen zij hierop worden gewezen. Een verkeerde werkhouding kan voor pijnlijke nek- en rugklachten zorgen. Dit vergroot de kans op uitval onder uw personeel. Reden genoeg om te zoeken naar ergonomisch verantwoord kantoormeubilair. Ergonomische bureaus kopen is hierbij een van de mogelijkheden die u heeft. Prokan helpt u graag bij de levering van deze ergonomisch verantwoorde bureaus voor uw kantoor.

Verschillende soorten ergonomische bureaus kopen

Het voornaamste voordeel van ergonomische bureaus kopen, is het verbeteren van de werkhouding van uw personeel. Bij de aanschaf van ergonomische bureaus heeft u verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een bureau waaraan u kunt zitten, maar ook aan kunt staan. Het kan heel prettig zijn om gedurende de werkdag een paar keer een half uurtje staand te werken. Deze ergonomische bureaus kopen kan zowel met een handmatige-, als met een elektrische bediening. De elektrische bediening werkt via twee knopjes op het bureau. Zo kost het medewerkers minder moeite om het bureau op de juiste hoogte in te stellen.

Meer informatie over ergonomische bureaus kopen

Bent u ook benieuwd of ergonomische bureaus kopen interessant kan zijn voor uw bedrijf? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen zoeken we naar het meest geschikte bureau voor binnen uw kantoorpand. Er zijn hierbij verschillende zaken om rekening mee te houden. Denk aan het verschil tussen een handmatige- en elektrische bediening, maar ook tussen een rechthoekig- en een hoekbureau. Naar wat voor ergonomisch bureau zoekt u?