Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

All-in-one printers

Het is misschien wel de nummer 1 ergernis op ieder bedrijf. Een lange rij voor de printer omdat die weer eens is vastgelopen, of het om een andere reden niet doet. Minstens net zo vervelend is het om voor iedere afzonderlijke taak naar een ander apparaat te moeten lopen, terwijl het ook anders kan. Namelijk met een all-in-one printer. Op deze manier kunt u uw oude scanner, printer, fax en kopieerapparaat allemaal wegdoen om er slechts één nieuw apparaat voor in de plaats te brengen.

Voordelen van een all-in-one printer

Met een all-in-one printer bespaart u én tijd én geld. De tijdswinst zit er in dat uw personeel zijn of haar taken sneller kan uitvoeren door maar een enkel apparaat te hoeven gebruiken. De besparing in geld zit er in dat u niet langer de afzonderlijke verbruikskosten van de losse apparaten hoeft te betalen en dat alles via één service is geregeld. Heeft u problemen met uw machine? Dan is er maar één nummer dat u hoeft te kennen. All-in-one printers bestaan in diverse uitvoeringen. U kunt kiezen tussen kleur of zwart-wit en ook zijn er grote verschillen in de kwantiteit die een apparaat aankan en de snelheid. Ook de verbruikskosten lopen per all-in-one printer enigszins uit elkaar.

Kom in contact

Om de all-in-one printers van dichtbij te bekijken bent u natuurlijk altijd van harte welkom in één van onze winkels. U vind ons in Groningen, Leek en Roden. Daarnaast kunt u ons makkelijk telefonisch bereiken via 0594 280100, of u kunt het terugbelformulier invullen aan de rechterkant van de website. De all-in-one printers van Prokan zijn overigens niet alleen te koop, u kunt ze ook leasen. Vanaf 9,95 per maand bezorgen wij uw nieuwe all-in-one printer al bij u op kantoor.