Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Handige all-in one printers voor op kantoor

Om het medewerkers zo makkelijk mogelijk te maken, kan het gebruik van all-in one printers op kantoor een interessante overweging zijn. Deze printers bieden diverse mogelijkheden, die niet geboden worden door een traditionele printer. Met een traditionele printer kon vaak immers alleen geprint worden. Een all-in one printer is een model, waarmee u naast printen ook kunt scannen en kopiëren. Dit is veel praktischer, dan het gebruik van een losse printer met een losse scanner. Iets wat voorheen regelmatig gedaan werd! In dit artikel leest u meer over de mogelijkheden van all-in one printers.

All-in one printers met een internetverbinding

Om all-in one printers aan een computer te kunnen koppelen, werd voorheen vaak gebruik gemaakt van een kabel tussen de computer en printer. Tegenwoordig is dit niet langer noodzakelijk en kan de all-in one printer met het internet verbonden worden. Hierbij gebruikt de printer het WiFi-netwerk binnen uw woning. Het is op deze manier niet alleen mogelijk om via uw computer te printen. Ook via uw mobiele telefoon of tablet kunnen instructies gegeven worden om documenten of bijvoorbeeld foto’s te laten printen. Wel zo gebruiksvriendelijk! Daarbij werken veel bedrijven niet langer met vaste computers.

Verschillende all-in one printers vergelijken

Bij de aanschaf van all-in one printers is het verstandig om vooraf verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Let hierbij in het bijzonder op de snelheid waarmee documenten afgedrukt kunnen worden. Binnen bedrijfspanden zullen er regelmatig grote printopdrachten naar de printer worden verstuurd. Het is erg vervelend, als lang gewacht moet worden op het voltooien van zo’n opdracht.