Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Gebruik akoestische wandpanelen in uw bedrijfspand

In gehorige bedrijfsruimtes kan het harde geluid de productiviteit van uw medewerkers op een negatieve wijze beïnvloeden. Om een verslechtering van de productiviteit tegen te gaan, kan het gebruik van akoestische wandpanelen interessant zijn. Deze akoestische wandpanelen kunnen, zoals de naam van dit hulpmiddel al doet vermoeden, tegen de wanden van uw bedrijfsruimte worden bevestigd. Het is ook niet ongebruikelijk om het wandpaneel aan het plafond te hangen. Prokan biedt u verschillende modellen akoestische wandpanelen aan. Zo vindt u bij ons altijd een model, die aansluit op uw persoonlijke voorkeuren en de inrichting van uw kantoorruimte.

Voordelen van akoestische wandpanelen in uw ruimtes

Het voornaamste voordeel van het gebruik van akoestische wandpanelen is het verlagen van het geluidsniveau. De wandpanelen absorberen het geluid in de ruimte, waardoor uw medewerkers hier aanzienlijk minder hinder van zullen ondervinden. Op deze manier wordt een hoge productiviteit bevorderd, wat de resultaten van uw organisatie ten goede komt. Daar komt bij, dat de akoestische wandpanelen uw ruimtes gezelliger kunnen maken. Ze hebben een vrolijke kleur!

Meer informatie over akoestische wandpanelen

Wilt u meer weten over het gebruik van akoestische wandpanelen? Of bent u benieuwd of deze panelen ook voor uw ruimtes interessant kunnen zijn? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar, om met u mee te denken over de beste manieren om het geluidsniveau binnen uw kantoor te verlagen. Door de mogelijkheden aan u voor te leggen, komen we samen tot een geschikte oplossing voor uw pand. Naast akoestische wandpanelen bieden wij verschillende andere oplossingen voor kantoorruimtes aan.