Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Akoestische telefooncel op kantoor gebruiken

Bij de inrichting van een kantoorpand zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan het aantal werkplekken, de faciliteiten op kantoor en de akoestiek van de verschillende ruimtes. Wanneer collega’s met elkaar overleggen of bellen met externe partners, mag dit anderen niet afleiden. Immers, het zou de productiviteit van medewerkers verminderen. Daarbij leidt het tot onderlinge irritaties, welke u liever voorkomt. Het gebruik van een akoestische telefooncel op kantoor kan een interessante optie zijn, wanneer de akoestiek van ruimtes in uw pand slecht is.

Kantoortuinen met akoestische telefooncel

Steeds vaker kiest men bij de inrichting van een kantoorpand voor een zogenaamde kantoortuin. Het is een grote ruimte met losse bureaus, waarbij niet langer gebruik gemaakt wordt van individuele kamers. Iets wat voorheen vrijwel altijd gedaan werd. Een van de nadelen van een kantoortuin is het feit dat de overlast al snel toeneemt als mensen bellen. Specifiek voor zo’n kantoortuin is het om die reden interessant om voor het gebruik van een akoestische telefooncel te kiezen. Zodra iemand in deze cel belt, is dit voor anderen in de kantoortuin niet meer hoorbaar. Wel zo prettig!

Advies bij aankoop akoestische telefooncel

Prokan helpt u graag bij de aankoop van een akoestische telefooncel. Wilt u meer weten over de geluidwerende werking hiervan? Bent u benieuwd hoe zo’n akoestische telefooncel ontworpen is? We vertellen u er graag meer over. Naast de akoestische telefooncel bieden we verschillende andere producten, die de akoestiek van uw kantoor kunnen verbeteren. Denk bijvoorbeeld ook aan onze geluidsabsorberende panelen voor aan het plafond of de wand. Neem eens contact met ons op, wanneer u hier meer over wilt weten.