Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Akoestische panelen kopen

Soms zijn er ruimtes in een bedrijf of kantoor waar veel lawaai vandaan komt wat hinderlijk kan zijn voor de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een serverruimte of een vertrek waar machines staan te draaien. Ook als in een bepaalde ruimte luidruchtige bijeenkomsten plaatsvinden kan dit leiden tot geluidsoverlast bij aangrenzende kamers. U kunt akoestische panelen kopen om het geluid in dergelijke ruimtes te dempen. Deze panelen worden op de wanden aangebracht. Ze absorberen het geluid als het ware en zorgen ervoor dat dit minder luid in aangrenzende kamers doordringt.

Akoestische panelen kopen voor een beter werkklimaat

Wilt u het werkklimaat voor uzelf of uw medewerkers verbeteren dan zijn akoestische panelen een uitkomst. U kunt akoestische panelen kopen in diverse maten en van verschillende materialen. De panelen zijn relatief eenvoudig aan te brengen op de wand en doen direct hun werk. Er kan geconcentreerd worden gewerkt ook als er in een aangrenzende kamer meer lawaai wordt gemaakt door mensen of machines. Akoestische panelen kunnen ook uitkomst bieden als u een muziekinstrument bespeelt en tijdens het oefenen de buren hier niet mee wilt lastigvallen.

Bestel nu akoestische panelen bij Prokan

Bent u op zoek naar functionele akoestische panelen? Bestel ze dan direct via Prokan. Daarnaast kunt u bij ons bedrijf een grote verscheidenheid aan kantoormeubilair bestellen van diverse bekende merken. Wij kunnen u helpen met de complete kantoorinrichting. U kunt voor meer informatie contact opnemen met telefoonnummer 0594 – 280 100. U kunt ook uw vraag stellen of een bestelling plaatsen via ons mailadres info@prokan.nl.