Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Akoestische panelen bestellen tegen geluidsoverlast

Voorkom geluidsoverlast op de werkvloer, door voor akoestische panelen te kiezen. Deze panelen absorberen het geluid, waardoor andere medewerkers hier geen hinder van ondervinden. Zeker in een wat ouder pand met een slechte akoestiek kan er geluidsoverlast optreden. Geluidsoverlast is het gevolg van pratende medewerkers, van machines op de productieafdeling, enzovoorts. Dit beïnvloedt de productiviteit van medewerkers op een negatieve manier, waardoor een oplossing voor dit probleem wenselijk is. Akoestische panelen bestellen biedt u deze oplossing.

Voordelen van akoestische panelen bestellen

Zoals reeds beschreven werd, absorberen akoestische panelen het geluid op de werkvloer. De kans op geluidsoverlast neemt zo sterk af. Daar komt bij, dat akoestische panelen bestellen interessant kan zijn om uw pand nog gezelliger aan te kleden. Ze vormen een mooie bekleding van de wand of het plafond! In het bijzonder, wanneer u voor gekleurde akoestische panelen kiest op de werkvloer. Prokan biedt u verschillende soorten akoestische panelen aan. Zo vindt u altijd een type paneel, die aansluit op de rest van uw kantoorinrichting. Naar wat voor akoestische panelen bent u op zoek?

Akoestische panelen bestellen bij Prokan

Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u op zoek bent naar de juiste akoestische panelen voor uw kantoorpand. Ook staan we u graag te woord, om u van advies te voorzien. Welke mogelijkheden heeft u bij het bestellen van akoestische panelen? Welk type paneel zal het geluid het beste absorberen in uw kantoorpand? Enzovoorts. Door samen op zoek te gaan naar de meest geschikte akoestische panelen kan geluidsoverlast in de toekomst voorkomen worden.