Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Akoestiek geluidsoverlast

Geluid. Het kan mensen plezier brengen in de vorm van muziek maar ook afleiden en irriteren als zijnde geluidsoverlast. Vooral op plekken waar men zich moet concentreren kan geluidsoverlast erg hinderen. Een goede akoestiek op kantoor is dan ook een vereiste om productief te kunnen zijn. Prokan is specialist op het gebied van akoestiek in kantoren en heeft voor elk pand een geschikte akoestische oplossing.

Werken in een rustgevende omgeving

Prokan biedt verschillende mogelijkheden om de akoestiek per kantoor zo goed mogelijk in te richten en geluidshinder te verminderen. Dit kan volledig worden aangepast op de huisstijl van uw bedrijf. Prokan levert niet alleen wand- en plafondpanelen maar ook scheidingswanden en akoestische meubelen.  Daarnaast maakt Prokan gebruik van duurzame materialen als PET-flessen en kurk. Deze materialen zijn niet alleen goed voor het milieu maar ook nog eens enorm geluidwerend. Prokan combineert functionaliteit met esthetiek en zorgt hiermee voor een passende oplossing in elk kantoorpand.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat Prokan voor uw bedrijf kan betekenen? Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen in de showroom van Prokan bij onze akoestische meubels, wandpanelen en plafondpanelen. Onze medewerkers staan natuurlijk altijd voor u klaar om passende mogelijkheden te bespreken. Kom eens langs bij onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvend advies. Bellen kunt u naar: 050-5259965. Wij bieden u graag een gepaste akoestische oplossing.