Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Wandpanelen bestellen

Wilt u eenvoudig en snel wandpanelen bestellen? Dan is het tijd om nader kennis te maken met Prokan. Wij bieden u een groot en veelzijdig assortiment wandpanelen van uitstekende kwaliteit. U kunt deze wandpanelen bestellen tegen een scherpe prijs. Dit betekent dat de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit in uw voordeel ligt en dit komt u zelden tegen. U kunt bij ons niet alleen mooie wandpanelen bestellen, maar ook diverse andere panelen, waaronder luxe plafondpanelen. Kantoren moeten niet alleen mooi en professioneel zijn, maar moeten daarnaast ook praktisch zijn. Wij dragen graag bij aan het realiseren van de ideale omgeving in uw kantoor, onder meer met praktische wandpanelen.

Direct de juiste wandpanelen bestellen

U kunt bij ons de meest uiteenlopende soorten wandpanelen bestellen. Het is vanzelfsprekend dat u zoekt naar wandpanelen die goed passen binnen de ruimte. Om zo veel mogelijk klanten van dienst te kunnen zijn met geschikte wandpanelen hebben wij gezorgd voor een zeer uitgebreid assortiment. Hierdoor heeft u meer dan voldoende keuze en kunt u altijd direct de juiste wandpanelen bestellen. Het bestelproces is snel en eenvoudig. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor een vlotte afhandeling.

Neem contact op

Prokan is gevestigd aan het Lorentzpark 2 in de plaats Leek. Vanaf deze locatie verzorgen wij maatwerk voor kantoren. U kunt online nader kennis maken met ons assortiment en uw wandpanelen bestellen. Komt u er niet helemaal uit en wilt u zich door ons laten adviseren? Dan kunt u bellen naar 0594 – 280 100 of een mail sturen naar info@prokan.nl. Wij helpen u graag verder.