Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Multifunctional bestellen

Een multifunctional bestellen is een goede optie om efficiënt te werken. Met een multifunctional wordt immers gezorgd dat verschillende apparaten worden samengevoegd in één apparaat. Dit scheelt niet alleen in de kosten, maar zeker ook in de ruimte die nodig is. Dit kan bijvoorbeeld zelfs betekenen dat een kleiner onderkomen gevonden kan worden. Dat is natuurlijk voor elke ondernemer een interessante optie om te kunnen overwegen. Wij kunnen u hier dan ook goed bij helpen. Zeker ook omdat het belangrijk is om de juiste optie te vinden.

Advies krijgen

Om het juiste model te vinden is het belangrijk om eerst precies te weten wat de wensen en eisen zijn. Dit kan immers per bedrijf flink verschillen. Om die reden is het dus goed om dit eerst goed in kaart te brengen. Dit zorgt ervoor dat exact het juiste toestel kan worden gevonden. Dit hangt bijvoorbeeld af van de hoeveelheid informatie die per dag op kantoor wordt verwerkt en op welke manier dit wordt gedaan. Is kopiëren bijvoorbeeld belangrijk, of is juist scannen essentieel? Al dit soort zaken moeten worden meegewogen.

Vragen stellen

Heeft u vragen over een multifunctional of wilt u gewoon direct een afspraak maken om uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u dat doen door direct contact met ons op te nemen. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat u de telefoon pakt en het nummer 0594-280100 draait. Ook kunt u ons e-mailen. Dat kunt u doen door info@prokan.nl te gebruiken. Ook kunt u op de website het belmijterug-formulier invullen. U kan dan worden gebeld op een ander, geschikter moment.