Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Kantoorprinters

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om het afdrukken van documenten centraal te regelen. Dit is een stuk praktischer in verband met onderhoud en het bijvullen van inkt en papier bij de printers. Voorheen stond in ieder vertrek een printer, en dat maakte de logistiek een stuk lastiger. Bovendien is het in het kader van arbeidsomstandigheden ook niet toegestaan om in een werkruimte waar dagelijks mensen aan het werk zijn een printer te plaatsen die intensief gebruikt wordt. Kies daarom voor een praktische kantoorprinter, die in staat is om multifunctionele taken af te handelen.

Alle handelingen in één apparaat met een praktische kantoorprinter

Een kantoorprinter drukt niet alleen printopdrachten af. U kunt hem ook gebruiken voor het maken van kopieën en zelfs voor het ontvangen van faxberichten. Dit gaat uiteraard allemaal draadloos via Wi-Fi verbindingen. Zo kunnen meerdere medewerkers via hun computer een printopdracht sturen naar de kantoorprinter. U kunt ervoor kiezen om tussenbladen te laten afdrukken zodat medewerkers snel hun printopdracht kunnen terugvinden.

Wilt u ook zo’n handige kantoorprinter voor uw bedrijf?

Prokan levert kantoorprinters van de vooraanstaande merken Toshiba en Kyocera. Met een kantoorprinter kunt u het afdrukken en kopiëren van documenten centraal regelen. Hierdoor kunnen uw medewerkers efficiënter werken en u bespaart bovendien op apparatuur en inktpatronen. De kantoorprinters zijn stuk voor stuk berekend op het verwerken van hoge volumes. Wilt u hierover vrijblijvend meer informatie dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Prokan is bereikbaar via telefoonnummer 0594 – 280 100. U kunt uiteraard ook via e-mail uw vraag aan ons voorleggen, het adres is info@prokan.nl.