Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Kantoormeubelen kopen

Bent u op zoek naar kantoormeubelen om uw nieuwe kantoorpand in te richten? Prokan helpt u daarbij! Wij verkopen alles van meubilair tot printers en scanners tot markeerstiften. Wij hebben een zeer ruim assortiment en garanderen u dat wij hetgeen hebben waar u naar op zoek bent. Met ons kunt u uw hele kantoor inrichten.

Kantoor inrichten met de kantoormeubelen van Prokan

U kunt bij ons alle kantoorartikelen aanschaffen die u nodig hebt. Wij verkopen bureaus, bureaustoelen, stoelmatten en voetondersteuningen, facilitaire artikelen, printers, scanners, faxen, laserprinters en dicteerapparatuur. Ook bieden wij alles aan voor op uw bureau zoals memo’s, perfarators, plakband, klemborden en notitieblokken. Wat u ook zoekt, bij Prokan hebben wij het. Wilt u graag uw kantoor opnieuw inrichten, maar weet u niet zo goed hoe? Ook daar kunnen we bij helpen door middel van projectinrichting. Door samen met u te overleggen kunnen we uw hele pand voor u inrichten van entreehal tot vergaderruimte tot kantoor.

Neem contact op

Wij zijn gevestigd op drie verschillende locaties: Groningen, Leek en Roden. Wij zijn iedere werkdag geopend en ook op zaterdagen. Prokan werkt met een eigen bezorgservice dus alle artikelen die u bestelt, zijn binnen mum van tijd bij u in huis, of op kantoor. Voor informatie over onze artikelen of projectinrichting kunt u contact opnemen door de onderstaande telefoonnummers te bellen of e-mailadressen te mailen. Heeft u ons niet weten te bereiken via telefoon? Laat uw telefoonnummer dan achter op de website, dan bellen wij u terug.

Groningen
050-5259965
groningen@prokan.nl

Leek
0594-280100
info@Prokan.nl

Roden
050-5011212
roden@prokan.nl