Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Ergonomische stoelen kopen

U beseft waarschijnlijk niet hoe lang u dagelijks op uw bureaustoel zit tijdens het werk. Het is erg belangrijk om de ergonomie in de gaten te houden om te voorkomen dat u of uw medewerkers op latere leeftijd klachten krijgen aan nek, schouders en rug vanwege het jarenlang aannemen van een verkeerde zithouding. U kunt ergonomische stoelen kopen bij Prokan. Deze stoelen zij zodanig gevormd dat zij ervoor zorgen dat de gebruiker automatisch een juiste houding aanneemt tijdens het werk.

Ergonomische stoelen kopen voor minder ziekteverzuim

Als u wilt dat het ziekteverzuim in uw bedrijf laag blijft of omlaag gaat, dan kunt u verschillende maatregelen nemen. Ergonomische stoelen kopen is er daar 1 van. Deze stoelen zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat uw rug en heupen goed worden ondersteund tijdens het werk. Zeker als u per dag vele uren achter het bureau en wellicht werkend aan een computer doorbrengt is het erg belangrijk een goede stoel te hebben. Zo voorkomt u dat u of uw medewerkers klachten krijgen waardoor het nodig wordt om zich ziek te melden.

Bestel de beste stoelen nu direct online

Bij Prokan kunt u direct alles voor kantoor online bestellen, waaronder uiteraard ook ergonomische stoelen. U kunt direct online uw bestelling plaatsen. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen via ons e-mailadres info@prokan.nl. U kunt ook uw gegevens achterlaten in het bel mij terug formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.