Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Ergonomische kantoormeubelen

Wanneer u een kantoorbaan heeft of medewerkers die op kantoor werken dan brengen zij heel wat uren achter hun bureau door Ergonomische kantoormeubelen zijn dan ook erg belangrijk. Een goede bureaustoel en een bureau dat in hoogte verstelbaar is, is eigenlijk een must als u goed voor uw medewerkers wilt zorgen. Bij Prokan vindt u een uitgebreid assortiment van deze meubelen in verschillende prijsklassen.

Kies voor ergonomische kantoormeubelen voor uw medewerkers

Als u kiest voor goed ergonomisch kantoormeubilair dan verkleint u daarmee de kans op ziekteverzuim bij uw medewerkers en bij uzelf. Goede ondersteuning van met name de rug is erg belangrijk. Los van goed meubilair op kantoor is het wel belangrijk om regelmatig een korte pauze te nemen bij het doen van beeldschermwerk. Bureau en stoel moeten bovendien correct zijn ingesteld om de optimale zithouding voor de gebruiker te garanderen.

Bestel direct online uw ergonomisch kantoormeubilair

U kunt bij Prokan direct het kantoormeubilair bestellen wat u nodig heeft, ook in grotere aantallen. Ideaal als u een nieuw kantoor gaat inrichten of als het meubilair collectief wordt vervangen. Wilt u advies of heeft u een grote order waarvoor u graag van ons eerst een offerte wilt ontvangen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0594 – 28 01 00. Mailen kan ook, stuur uw bericht dan naar info@prokan.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor alle andere kantoorartikelen kunt u bij ons terecht, wij adviseren u graag als u vragen heeft over een bepaald product.