Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Ergonomisch meubilair laten plaatsen is een belangrijke stap als het gaat om het verzorgen van goede gezondheid op de werkvloer. Door het meubilair te kiezen waarop de stand van alle gewrichten en spieren optimaal is, is er een veel kleiner risico op allerlei vervelende fysieke aandoeningen. Wel is het dan belangrijk om de juiste meubelstukken te kiezen om ook echt van dit voordeel te kunnen genieten. In dat opzicht is het slim om te bekijken wat Prokan te bieden heeft op dit vlak.

Het kiezen van ergonomisch meubilair

Ergonomisch meubilair kiezen gaat op een zeer specifieke manier. Er komt immers wetenschappelijke kennis aan te pas. Het is dus ook belangrijk om goed te weten waarop gelet moet worden. Om die reden is het ook slim om niet alles zelf te willen doen maar om hier hulp bij te krijgen. Op die manier kan de veiligheid en de gezondheid van werknemers veel beter gegarandeerd worden. Uiteindelijk is dit natuurlijk het allerbelangrijkste. Daarom is het slim om voor deze aanpak te kiezen.

Direct contact opnemen

Om aan de slag te gaan met het zoeken naar goede meubelstukken is het slim om direct contact op te nemen met Prokan. Dat kan het best worden gedaan door het contactformulier in te vullen om teruggebeld te worden. Zelf bellen kan natuurlijk ook. Draai dan 0594-28 01 00. Ook een e-mail sturen is mogelijk naar info@prokan.nl. Op die manier kan snel alles duidelijk gemaakt worden en is het goed mogelijk om beter meubilair snel op kantoor te hebben.