Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Gezonder werken met ergonomisch kantoormeubilair

Het is van groot belang dat medewerkers de juiste houding aannemen tijdens hun werkzaamheden. Op deze manier worden rug- en nekklachten voorkomen. Ergonomisch kantoormeubilair kan hierbij helpen! Rug- en nekklachten kunnen ertoe leiden dat de productiviteit van medewerkers afneemt, dat zij eerder ziek thuis komen te zitten, enzovoorts. Reden genoeg om een gezonde werkhouding te stimuleren als werkgever. Prokan biedt u ergonomisch kantoormeubilair van een hoge kwaliteit. Niet alleen uw werknemers profiteren hiervan. Ook heeft u hier zelf baat bij! U kunt immers een lange tijd vooruit met de nieuwe meubels op de werkvloer.

Verschillende soorten ergonomisch kantoormeubilair

Ergonomisch kantoormeubilair wordt in verschillende soorten aangeboden. Kies bijvoorbeeld voor een ergonomische bureaustoel, die medewerkers aanzet om rechtop te zitten. Ook een ergonomisch bureau kan het overwegen waard zijn. Kies bijvoorbeeld voor een bureau waar men niet alleen aan kan zitten, maar ook achter kan staan. Er zijn modellen die met een elektrisch systeem verhoogd kunnen worden en modellen die handmatig omhoog moeten worden gedraaid. Steeds meer werkende Nederlanders kiezen ervoor om hun dag gedeeltelijk staand door te brengen. Het voorkomt dat ze onderuitgezakt op hun stoel komen te zitten.

Ergonomisch kantoormeubilair aanschaffen

Bent u benieuwd of de aanschaf van ergonomisch kantoormeubilair ook voor uw bedrijf interessant kan zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. We hebben een ruime ervaring in het leveren van ergonomische stoelen en bureaus. Deze ervaring zetten we graag in om u te adviseren over mogelijkheden die u heeft. Naar wat voor ergonomisch kantoormeubilair bent u momenteel op zoek?