Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Alles in 1 printer

Steeds meer mensen maken zowel thuis als op kantoor gebruik van een zogenaamde alles in 1 printer. Dit is een printer waarmee u niet alleen kunt printen, maar ook scannen en kopiëren. Zo kunt u snel een kopie maken van een document zoals een paspoort of een brief. Ook kunt u met dit apparaat een digitale scan maken van een document dat u uitsluitend op papier beschikbaar hebt. Dit is een heel handige optie wanneer u een document via e-mail wilt doorsturen naar een klant of een instantie.

Koop uw alles in 1 printer bij Prokan

Wilt u niet alleen een alles in 1 printer kopen maar ook kunnen vertrouwen op gedegen advies en service? Dan koopt u uw printapparatuur natuurlijk bij Prokan, de betrouwbare leverancier van een groot assortiment kantoorartikelen in Noord Nederland. Met de eigen bezorgservice worden de door u bestelde artikelen bij u bezorgd en vervolgens indien nodig geïnstalleerd. Ook na levering kunt u blijven rekenen op onze uitstekende service.

Snelle levering van uw alles in 1 printer

Wanneer de printer het niet meer doet is dat voor veel bedrijven een groot probleem. U wilt dan ook dat de printer, als deze niet kan worden gerepareerd, zo snel mogelijk wordt vervangen. Zo voorkomt u stagnatie in de bedrijfsvoering. U kunt direct een nieuwe alles in 1 printer bestellen bij Prokan. Wilt u meer informatie, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 0594 – 28 01 00. Een offerte aanvragen voor de levering van meerdere apparaten? Ook dat is natuurlijk mogelijk. U kunt direct een bericht sturen naar ons e-mailadres info@prokan.nl.