Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Akoestische telefooncel kopen voor op kantoor

Hoewel hybride werken de toekomst lijkt te hebben bij steeds meer werkgevers, zullen we gedeeltelijk op kantoor blijven werken. De laatste jaren zijn steeds meer kantoorpanden ingericht als kantoortuin. Dit betekent dat mensen dicht op elkaar zitten en er efficiënter gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte. De tijd dat iedere medewerker een eigen kantoorruimte had is voorbij. Om overlast op de werkvloer te voorkomen kan een akoestische telefooncel kopen een interessante optie zijn. Zoals de naam al doet vermoeden is een akoestische telefooncel bedoeld om te kunnen bellen, zonder anderen hiermee te storen. Prokan helpt u graag bij de aanschaf hiervan.

Mogelijkheden bij akoestische telefooncel kopen

Een akoestische telefooncel kopen vergt dat over een aantal aspecten nagedacht wordt. Hoeveel van deze telefooncellen wilt u binnen uw kantoor laten plaatsen? Kiest u voor een relatief groot model telefooncel, of mag deze zo klein mogelijk zijn? Wilt u een akoestische telefooncel met een plankje om iets op te kunnen leggen, of is dat niet noodzakelijk? Dat laatste kan heel prettig zijn, wanneer u bijvoorbeeld wilt dat mensen tijdens een telefoongesprek notities kunnen maken. Naast het verschil in formaat en functionaliteit zit er logischerwijs een verschil in de stijl van verschillende akoestische telefooncellen.

Direct akoestische telefooncel kopen

Wilt u al op korte termijn een akoestische telefooncel kopen? Prokan biedt u kwalitatief goede telefooncellen voor op kantoor. De akoestische werking van de panelen waarmee deze wordt opgebouwd gaat overlast voor andere werknemers tegen. Neem eens contact met ons op, zodat we de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje kunnen zetten. Heeft u al een beeld van de eisen waaraan de akoestische telefooncel moet voldoen?