Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

Profiteer van akoestische oplossingen voor uw kantoor

Haal nog meer uit uw kantoor, met het meubilair wat Prokan u kan bieden! Niet alleen leveren we kwalitatief goede bureaus en bijpassende bureaustoelen. Ook helpen we u ruimtes slimmer in te delen. Kies bijvoorbeeld voor een van onze akoestische oplossingen voor uw kantoor. Deze akoestische oplossingen, bijvoorbeeld in de vorm van een scherm, zorgen dat medewerkers minder hinder van elkaar ondervinden. Hinder ontstaat op het moment dat collega’s wat luider tegen elkaar praten of bijvoorbeeld regelmatig muziek op hebben staan. Daarbij zorgt het gebruik van akoestische oplossingen op kantoor voor een indeling met diverse hoekjes. Dit maakt de ruimte gezelliger! Zeker in combinatie met bijvoorbeeld een aantal grote kamerplanten.

Soorten akoestische oplossingen op kantoor

Er zijn verschillende soorten akoestische oplossingen op kantoor te gebruiken. De schermen om ruimtes op te delen in verschillende hoekjes zijn hier een voorbeeld van. In een relatief klein bedrijfspand maakt dit de ruimte mogelijk onnodig klein. Gelukkig kan Prokan u in dat geval een goed alternatief bieden. We bieden u namelijk ook schermen die aan het plafond of de wand bevestigd kunnen worden. Deze akoestische oplossingen op kantoor nemen het geluid op uit de lucht, waardoor gesprekken tussen collega’s minder snel voor overlast zorgen. Daarbij geven deze panelen uw kantoorruimte meer kleur.

Advies over akoestische oplossingen op kantoor

Wilt u meer weten over de manier waarop deze akoestische oplossingen op kantoor in uw bedrijfsruimte gebruikt kunnen worden? Bent u benieuwd welke van deze opties voor uw ruimte interessant zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op! We adviseren u hier graag over. Samen zoeken we naar de beste manier om meer uit uw kantoorruimtes te halen en medewerkers efficiënter te laten werken.