Meer informatie? Bel ons:
0594 - 28 01 00

26 november 2014 ‘Gezond op de werkplek’

Wederom een geslaagde bijeenkomst. De presentaties van onze experts op het gebied van akoestiek en ergonomie waren enthousiast en erg interactief. De bezoekers vertelden over hun praktijkervaringen bij deze twee gebieden en de vakexperts haakten hierop in. Er werd gediscussieerd en ook vooral weer veel geleerd. 

4 en 5 november 2014 Promotiedagen

Met meer dan 550 deelnemende bedrijven en circa 25.000 bezoekers waren het weer twee geslaagde ‘Promotiedagen’ op hét netwerkevenement van Noord-Nederland. Elk jaar heeft Prokan hier een eigen stand. Dankzij de leuke ontmoetingen en gesprekken op deze beurs kijken wij nu alweer uit naar volgend jaar.

21 en 22 oktober 2014 Orgatec

De Orgatec is een internationale vakbeurs die antwoordt geeft op de groeiende vraag naar flexibele vormen van werken en de optimale werkomgeving. Tijdens ons tweedaagse bezoek aan de Orgatec hebben wij enorm veel inspiratie, kennis en energie opgedaan! We hebben veel nieuwe dingen gezien op het gebied van akoestiek, verlichting en projectmeubilair. 

9 oktober 2014 ‘Gezond op de werkplek’

Tijdens deze geslaagde informatiesessie heeft Richard Brakels, gespecialiseerd in akoestische oplossingen, met veel enthousiasme een presentatie gegeven over geluid, nagalm in een ruimte, akoestiek en het effect hiervan op de gebruiker van de ruimte. Daarnaast heeft ergotherapeut Rolf van Dijk de deelnemers bewust gemaakt van een juiste werkhouding. Met behulp van een spierspanningsmeter heeft hij laten zien wat het effect is van een verkeerde fysieke werkhouding.

Informatiesessie 09-10-14 'Gezond op de werkplek'